Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postrojenje u plamenu

Đurđenovac: Ogroman požar progutao tvornicu, gasilo ga preko 100 vatrogasaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nekadašnjem postrojenju tvornice DIK Đurđenovac izbio je ogroman požar. U trenutku požara u postrojenju u kojem se nalazi lakirnica nalazilo se 60 radnika.

Zahvaljujući brzoj reakciji nitko od zaposlenika nije stradao, ali cijelo postrojenje je u plamenu i pitanje da li će se išta uspjeti spasiti, prenosi nasice.com.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Uzrok požara zasad nije utvrđen, a na teren je osim vatrogasnih postrojbi izašla i policija. Preko 100 vatrogasaca u ponedjeljak sudjelujovalo je u gašenju tog požara, a na terenu je bilo i 18 vatrogasnih vozila, što samo potvrđuje razmjer požara, koji je progutao čitavo postrojenje.

Požar je izbio oko 17 sati i u njemu na svu sreću nitko nije stradao.

Nekadašnja tvornica DIK Đurđenovac je odnedavno u koncesiji PorWood tvrtka koja je također počela sa proizvodnjom namještaja i to upravo ove godine. Ova tvrtka je uspješno zaposlila veliki broj radnika, pišu nasice.com.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene