Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Psovao i vrijeđao

Djelatnik Čistoće napao oca Zorana Milanovića lopatom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac premijera Zorana Milanovića proživio je pravi šok kojeg muje priredio djelatnik zagrebačke Čistoće.Stipe Milanović, otac premijera Zorana Milanovića, ozlijeđen je u srijedu nakon verbalnog sukoba s radnikom Čistoće ispred svoje zgrade na Črnomercu, kada je radnik Čistoće, na zamolbu da očistiti smeće pred zgradom, prema Milanoviću zamahnuo lopatom, a on se izmaknuo i pao na tlo.

Iz Zagrebačkog holdinga večeras su priopćili da će po završetku istrage koju je provela njihova podružnica "Čistoće", i dobivenog policijskog izvješća, prema radniku Čistoće biti poduzete odgovarajuće mjere.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

Zagrebački holding navodi da se prema izvješću podružnice Čistoća, oko 9 sati dogodio incident u Tadijinijevoj ulici, kada se radnik Čistoće verbalno sukobio sa starijim gospodinom radi prigovora oko čišćenja ulice.

U ZG holdingu nisu naveli identitet starijeg muškarca, ali mediji objavljuju da je riječ o Stipi Milanoviću, ocu premijera Milanovića.

U Zagrebačkom holdingu kažu da je policija stigla u ispostavu Vukasovićeva, oko 9,30 sati, te privela radnika zbog verbalnog incidenta te da će po završetku ispitivanja tijeka događaja od strane podružnice i dobivenog policijskog izvješća, biti poduzete odgovarajuće mjere prema radniku Čistoće.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj priopćili su, ne otkrivajući identitet niti inicijale sudionika incidenta, da su jutros u 8,33 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Ulici Grada Gualdo Tadina.

"Dolaskom policijskih službenika na mjesto dojave utvrđeno je kako je 45-godišnji zaposlenik javnog poduzeća prilikom obavljanja poslova došao u verbalni sukob sa 78-godišnjakom koji mu se obratio upitavši ga i zamolivši kada će očistiti smeće ispred stepenica na ulazu u stambenu zgradu u kojoj prebiva. Na to mu je 45-godišnjak uputio uvrede, te je u jednom trenutku lopatom zamahnuo prema 78-godišnjaku, koji se uspio izmaknuti te je pao na tlo", navodi zagrebačka policija.

Osumnjičeni 45-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok je 78-godišnjaku pružena adekvatna liječnička pomoć, priopćeno je iz PU zagrebačke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene