Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djelatnica Ministarstva pravosuđa osumnjičena za primanje mita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je podnio istražni zahtjev istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu protiv hrvatske državljanke G. G. (1955.) zbog osnovane sumnje u protuzakonito posredovanje, izvijestio je USKOK na svojim web stranicama.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenica, od listopada 2003. do kolovoza 2004. godine, u Zagrebu, Sesvetama i Velikoj Mlaki dogovorila s jednim muškarcem da će kao viša savjetnica u Upravi za građansko pravo Ministarstva pravosuđa, za njega kod nadležnih sudaca i službenika Općinskog suda u Zagrebu i Županijskog suda u Zagrebu ishodovati žurno rješavanje zemljišno-knjižnog postupka u kojemu bi se on upisao kao vlasnik nekretnina.

Pročitajte i ovo Ilustracija USKOK potvrdio Optužen trojac: Obilazili bankomate u ime Fine, tražili mito i krivotvorili dokumente Slika nije dostupna Zahtjev Ministarstva pravosuđa BiH traži od Austrije izručenje generala Divjaka

Osumnjičenica je u listopadu 2003. od njega, a preko jedne ženske osobe, preuzela 5000 eura, a potom u siječnju 2004. godine 10.000 eura. 

U tom je razdoblju, na ime pozajmice, osobno preuzela još 2000
eura. 

U dva navrata taj je muškarac platio popravak osobnog automobila osumnjičenice, i to u travnju 2004. popravak u iznosu od oko 1300 kuna te u kolovozu 2004. popravak u iznosu od oko 1800 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene