Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvali ga rođaci

SLUČAJ DJEČAKA KOJEG SU ŽELJELI VRATITI U DOM Dijete ostaje kod udomiteljice do daljnjega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo je upoznato sa slučajem te provode izvide.

U javnosti je poput eksplozije odjeknula informacija kako se po odluci suda, a na prijedlog nadležnog Centra za socijalnu skrb, osmogodišnji dječak iz Zadra s teškoćama u razvoju oduzima udomiteljici i vraća u Dom za djecu u Brezovici.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

Na tragu ove priče kontaktirali smo Ministarstvo socijalne politike gdje su nam rekli kako su upoznati sa slučajem te kako će dijete, dok se ne utvrde sve okolnosti slučaja, ostati u udomiteljskoj obitelji.

Ministarstvo socijalne politike i mladih će nadležnom centru pružiti stručnu pomoć vezanu uz ovaj slučaj.

Podsjetimo, dječak iz Zadra već je pet godina kod udomiteljice kod koje je postigao značaj napredak u razvoju, no na inicijativu Centra za socijalnu skrb sud je htio dijete vratiti u Dom za djecu s teškoćama u razvoju jer ga je udomiteljica u nekoliko navrata ostavila na čuvanje svojoj kćeri i rođakinji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene