Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca iz Hrvatske na druženju kod Vučića

Vučić se našalio s dječakom (7): ''Za koga navijaš, mogao bi razmisliti o malo većem klubu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je skupinu djece iz Hrvatske.

Djeca iz Rijeke, Kostajnice i Zadarskog zaleđa, polaznici ljetne škole "Sveti Sava", susreli su se s Aleksandrom Vučićem.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Donio odluku Vučić imenovao mandatara za sastav nove vlade Aleksandar Vučić Javno obraćanmje Vučić: "Plaćamo visoku cijenu, ne svojom krivnjom''

Sedmogodišnjeg Tina Popovića Vučić je pitao za koga navija. "Za Rijeku", dobio je brzi odgovor , na što mu je srpski predsjednik predložio da razmisli i o nekom malo većem klubu: "Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić.

Djeci, uglavnom iz Rijeke, Kostajnice, Dalmacije, iz Kašića, predsjednik je rekao da je i on nedavno obišao njihov kraj, da je bio u Smokoviću, u Biljanu Donjem, Dobropoljcu, Kistanjama i Đevarskom, te da je skoro sve tada obišao od srpskih mjesta.

Riječ je o djeci koja se u Beogradu druže, ali i uče o srpskom jeziku, književnosti i kulturi. U razgovoru s djecom Vučića je posebno je obradovalo kada je čuo da znaju pisati ćirilicom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene