Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podružnica u Slavoniji

Plenković u Đakovu u posjetu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će novootvoreni Ured Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Uz predsjednika Vlade, U Đakovu će biti i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Iz minute u minutu Tko će prvi na Pantovčak? "Gdje ti je vladajuća većina, Plenkoviću?" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je nadležna za operativnu provedbu mjera poljoprivredne politike. Agencija posluje putem središnjeg ureda u Zagrebu i podružnica u jedinicama regionalne (područne) samouprave. Osnovana je 21 podružnica u županijskim centrima te 3 ispostave (Senj, Metković, Korčula), a odnedavno i četvrta u Đakovu.

Podružnica u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku je najveća slavonska podružnica po broju poljoprivrednih gospodarstava koji podnose zahtjeve za potpore, a od početka ovog mjeseca djeluje i putem ispostave Đakovo.

Od 7.700 poljoprivrednih gospodarstava koji podnose zahtjeve za izravne potpore u ovoj podružnici, više od 2.000 je s područja Đakova stoga je otvaranje ove ispostave za njih od iznimne važnosti. Sada poljoprivrednici za poslove ažuriranja svojih upisnika i registara kao i za podnošenje zahtjeva za potpore ne moraju više odlaziti u Osijek što predstavlja znatnu uštedu vremena potrebnog za obavljanje njihove poljoprivredne aktivnosti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene