Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije vidjela Akcijski plan

Divjak: "Ne odustajem od obrazovne reforme"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak zahvalila je u četvrtak Posebnom stručnom povjerenstvu što je izradilo i u najvećoj se mjeri usuglasilo oko prijedloga Akcijskog plana za provedbu obrazovne strategije, koji su danas predali premijeru Andreju Plenkoviću, te je poručila da neće odustati od obrazovne reforme.

Divjak je kazala da ni sama nije ranije vidjela prijedlog Akcijskog plana, te da će ga Ministarstvo proučiti i o njemu se očitovati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upisano 500 prvašića manje Počela je škola! Evo koje sve promjene za učenike i roditelje donosi reforma Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) počinje školska godina Divjak: "Cilj reforme je da učenici nauče rješavati probleme i steknu funkcionalno znanje"

"Što se tiče provedbe obrazovne reforme, moj tim i ja radimo na tome i dalje ćemo, bez obzira na širi kontekst, raditi na tome da to pripremimo za iduću godinu, i od toga ne odustajemo", poručila je.

Divjak je naglasila da će se o rekonstrukciji Posebnog stručnog povjerenstva i načinu rada i izbora Ekspertne radne skupine razgovarati vezano uz koalicijski dogovor HNS-a i HDZ-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene