Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao

Zlouporaba položaja

Direktor trgovačkog društva oštetio ga za više od 635.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici Odsjeka gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave zadarske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističku istragu nad 32-godišnjakom protiv kojeg je podnesena kaznena prijava za zlouporabe položaja i ovlasti, priopćila je PU zadarska.

Utvrđena je osnovana sumnju da je 32-godišnjak, u svojstvu direktora jednog trgovačkog društva s područja Zadarske županije, u kolovozu 2008. godine od više pravnih osoba naručio izvođenje radova na prometnici koja nije bila u nadležnosti tog trgovačkog društva, čime ga je oštetio za iznos od preko 250.000 kuna.

Pročitajte i ovo Obljetnica 3. gardijske brigade Kune - 1 Obećan bolji status branitelja Obilježena obljetnica jedne od najelitnijih hrvatskih brigada: "Danas sam ponosan, sretan, prkosan i tužan" Ljubitelji kune: Ilustracija - 2 ZBOGOM VALUTI Građani se opraštaju od hrvatskih kovanica na kreativne načine, a neki na njima žele i - zaraditi

Također se sumnjiči da je prihvaćao fakture nekoliko obrta i trgovačkih društava za neobavljene radove kao valjane, čime je trgovačko društvo čiji je direktor, oštetio za iznos od preko 385.000 kuna. Donošenjem odluka o provođenju dvaju postupaka prikupljanja ponuda za obavljanje radova na mjesnom groblju izbjegao je postupak javne nabave te je na opisan način počinio više kaznenih djela Zlouporaba položaja i ovlasti i Krivotvorenje službene isprave. Protiv 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, navodi PU zadarska. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene