Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi promotor turizma

PRONAĐEN! Direktor HTZ-a u zagrljaju s autorom snimke koja je oduševila Hrvate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentari na društvenim mrežama redom su bili 'Pronađite čovjeka!' - i eto, pronašli smo ga.

Direktor Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Ratomir Ivičić zahvalio se turistu Pascalu Tangu, koji je s videom o godišnjem odmoru s prijateljima koji su proveli u Hrvatskoj, oduševio Hrvate, ali zasigurno i potencijalne buduće turiste.

 

Sjećate se videa koji je osvojio cijelu Hrvatsku i promovirao nas van granica Lijepe naše? :) Nakon vaših prijedloga,...

Posted by Vlada Republike Hrvatske on 15. rujan 2015
Pročitajte i ovo Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza Slika nije dostupna Objavljeni podaci U Hrvatskoj u srpnju gotovo 2,5 milijuna dolazaka turista, HTZ otkrio iz kojih zemalja ih je najviše došlo

 

Road Trip in Croatia 07.08.2015 - 21.08.2015 from Pascal Tang on Vimeo.

Trojica turista snimkom oduševili Hrvatsku! 'Nađite čovjeka'

Podsjećamo, u uratku objavljenom na Vimeo kanalu vidljivo je da trojica mladih muškaraca s francuskim putovnicama u kolovozu posjećuju Zagreb, Split, Hvar, Zadar, Paklenicu, Pag i Plitvička jezera. Video je jučer završio i na službenoj Facebook stranici Vlade Republike Hrvatske, saoko 30 tisuća pregleda samo na Vimeu.

Društvene mreže bile su jučer i danas krcate komentarima o trojici mladića u kojima se pozivalo da ih se 'locira' i zahvali im se, a neki su i predlagali da im se pokloni još jedan izlet u Hrvatsku.

Direktor HTZ-a zato se sastao s autorom videa u Parizu, zahvalio mu se i uručio mu prigodne poklone kao uspomenu na našu zemlju, koju je tako dobro izreklamirao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene