Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili milijune na upravljanje

Dikan: Nasljednici oporuke su žrtve!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Radeljak Dikan, jedan od triju nasljednika imovine Dubrovčanina Aksela Petkovića, danas je na press konferenciji za svu strku nastalu oko tog slučaja optužio medije i ulicu.

Na konferenciji danas sazvanoj u Europskom domu, povodom medijskih napisa o oporuci Aksela Petkovića, pojavilo se sve troje nasljednika: odvjetnik Branko Šerić, javni bilježnik Nikša Viđen i Josip Radeljak koji je bio u društvu sin Lea. Dikan je medije optužio za klevetničke tvrdnje te objasnio kako događaj uopće nije sporan nego se radi o posljednjoj volji pokojnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura Josip Radeljak Dikan Spor s odvjetnicom Optužnica protiv Josipa Radeljaka. "Mazao kvaku fekalijama, špricao urin po zidovima, po hodniku prosipao katran…"

>> Prijatelj Dikanu ostavio bogatstvo na upravljanje

'Ja nudim odvjetništvu da se uključi u slučaj', rekao je Dikan te dodao da će se na taj način vidjeti da su nasljednici zapravo žrtve. Dikan je naznačio kako ni jedan od nasljednika zapravo ništa neće zaraditi već će njih troje voditi brigu o bolesnoj sestri pokojnog Aksela Petkovića. U slučaju da ona umre prije nekog od nasljednika, oni su dužni osnovati zakladu koja će se baviti školovanjem siromašnih dubrovačkih studenata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene