Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog neprilagođene brzine

Devet osoba ozlijeđeno u nesreći kod Vrsara, među njima i djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Vrsara u ponedjeljak je ozlijeđeno devet osoba

Jedna je osoba teže, a osam lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 19 sati na području Vrsara.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila

Nesreća se dogodila kada je 54-godišnji nizozemski državljanin koji se kretao iz smjera Gradine u smjeru Flengi po izlasku iz oštrog desnog zavoja zbog neprilagođene brzine frontalno sudario s automobilom Volkswagen, njemačke nacionalne oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnji njemački državljanin.

"Ozlijeđenima je pružena pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je vozač Renaulta teže ozlijeđen dok su njegovi putnici, 19-godišnjak i maloljetni nizozemski državljanin lakše ozlijeđeni. Također, u nesreći su lakše ozlijeđeni vozač Volkswagena te putnici, dvije njemačke državljanke u dobi od 43 i 31 godine, 39-godišnjak i dvoje djece.

Protiv nizozemskog državljana se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", doznaje se iz istarske policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene