Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 300 tisuća kuna

Desetogodišnji piroman palio brodove po Trogiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 300 tisuća kuna iznosi materijalna šteta koju je prouzročio desetogodišnjak podmetnuvši požare na tri brodice u Trogiru, doznaje se u četvrtak u policiji.

Iako policija zbog maloljetnosti počinitelja ne iznosi detalje događaja izvijestili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad djetetom za koje sumnjaju da je 10. 19. i 20 srpnja u Trogiru otvorenim plamenom izazvao požar na tri broda. Ukupnu štetu policija je procijenila na oko 320 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Desetogodišnjak je u razmaku od devet dana prvo zapalio ribarski brod, a potom i brodicu tipa "Maestral" koji su se nalazili na vezu u moru. U ponedjeljak je zapalio gliser smješten na kopnu.

NA PELJEŠCU I DALJE GORI Kiša nije pomogla, policija započela s istragama

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nadležnom Državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće zbog oštećenja tuđe stvari, kazali su u splitskoj policiji i dodali da su o svemu obavijestili nadležni Centar za socijalnu skrb koji je preuzeo brigu za dijete. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene