Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantij napisa

ORaH će samostalno na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potaknuti učestalim medijskim špekulacijama o mogućoj suradnji ORaH-a s postojećim strankama ili strankama u nastajanju najoštrije demantiramo takve insinuacije koje zbunjuju naše članove i simpatizere, piše u priopćenju koje je medijima poslano iz stranke Održivi razvoj Hrvatske.

U priopćenju je također potvrđeno kako će 'ORaH na skorašnje europske izbore, ali i na nacionalne parlamentarne izbore izaći samostalno, odnosno neće koalirati s nijednom postojećom ili još uvijek nepostojećom strankom'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Fenomenalna vijest' Holy: Najjači smo u Europi Slika nije dostupna Osnovan ORaH Mirela Holy na osnivačkoj skupštini slavila s orasima i orahovcem

Predsjednica stranke Mirela Holy u više je navrata u posljednjih dva mjeseca u intervjuima i izjavama naglašavala da je glavni prioritet ORaH u sljedeće dvije godine političko pozicioniranje stranke, dizanje vidljivosti i političke prepoznatljivosti ORaH-a u hrvatskoj javnosti, a to podrazumijeva i samostalni nastup stranke na izborima, piše nadalje u priopćenju iz stranke, te se napominje kako 'ORaH kao progresivna stranka tzv. 'zelene ljevice' ima javno dostupne i transparentne dokumente (Program i Statut)'.

Mirela Holy na osnivačkoj skupštini slavila s orasima i orahovcem

Iz ORaH-a također napominju kako je stranci u nekoliko navrata ponuđena suradnja iz nekoliko stranaka ili inicijativa, ali da oni nisu zainteresirani za suradnju, 'posebno ne sa strankama neoliberalnog svjetonazora'. Osim toga, smatraju u ORaH-u, povezivanje ORaH-a s neoliberalnim strankama ili inicijativama koje iskazuju ambiciju postati strankama, a čije programsko-političke i organizacijsko-političke platforme još uvijek nikome nisu poznate, nekorektno i neozbiljno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene