Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj Vojnović

DELOŽIRANA OBITELJ Sinčić i Živi zid ovaj put nisu uspjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deložacija obitelji Vojnović započela je jutros iz njihovog stana u zgradi u Ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici.

11.47 - Deložacija obitelji Vojnović u Velikoj Gorici je završila. Policija je izvela iz zgrade Borku Vojnović te njezinog supruga i sina.

Pročitajte i ovo Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nakon kritika Živi zid uzvraća udarac Andreju Plenkoviću: "Vidi se da je frustriran i da ne kontrolira situaciju" Slika nije dostupna Akcija Živog zida Odgođena deložacija obitelji u Jastrebarskom: "Još jedna pobjeda"

Podršku obitelji došli su dati i članovi Živog zida koji pokušavaju spriječiti deložaciju. Nekolicinu njih policija je iznijela iz zgrade te odvezla kombijima.

Prijašnja deložacija krajem siječnja odgođena je nakon što je Borka Vojnović prijetila samoubojstvom.

'Već smo imali jedan pokušaj deložacije koja je uspješno odgođena, nadamo se da će i danas tako biti. Deseci tisuća građana su žrtve zadruga koje su nelegalno kreditirale uzimajući višestruko vrijednije nekretnine, građani nisu znali da se radi o kriminalu za koji ni danas nema političke volje da se riješi,' rekao je Ivan Sinčić iz Živog zida koji je ispred zgrade. Došao je i Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta.

Obitelj Vojnović je, tvrde, žrtva kamatara. Novac su posudili i vratili, ali već je bilo kasno. Stan je u međuvremenu dobio novog vlasnika.

'Novac sam posudila i vratila, no već je bilo kasno. Kada sam digla novac i vratila, za što ovdje kod sebe imam potvrdu, on je u međuvremenu na sebe prenio nekretninu da za to nismo ni znali, te je prodao trećoj osobi, što također nismo znali. Nismo mi bili ni na dražbi ni na ničemu. Sad nas žele izbaciti van, a mi nemamo gdje“, ispričala je Borka Vojnović za City portal prilikom zadnjeg pokušaja deložacije.

Deložaciju na svojoj Facebook stranici prati i Živi zid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene