Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Butici na udaru

Masturbira po kabinama, lovi ga policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačkim trgovinama hara muškarac perverznih sklonosti, koji ima, čini se, fetiš na masturbiranje po buticima.

'Uđe smješkajući se. Uvijek izabere iste hlače koje ide isprobavati. Skine se gol i počne se natezati po kabini. Onda se javi iznutra, razmakne zastor tako da mu se 'on' može vidjeti i zamoli da mu donesem trenirku. Donesem mu trenirku, on nastavi. Uvijek ostavi zastor malo razmaknut tako da se vidi što radi, te da on može kroz njega škicnuti. Nakon nekoliko minuta, valjda kad obavi, vrati odjeću koju je isprobavao, zahvali i ode smješkajući se', priča neimenovana prodavačica iz jednog karlovačkog butika, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) mobitel skrivao u ruksaku Dolijao perverznjak: Zavlačio kameru pod suknje 555 žena, njegove snimke imale milijun pregleda Sniženje u trgovinama (Foto: Pixell) Ispovijest prodavačica Kupci iz noćne more: "U dućan je ušla sređena djevojka. Kada sam iza nje ušla u kabinu, gotovo sam se onesvijestila od šoka"

U nekoliko butika, taj je muškarac u posljednjih mjesec i pol dana više puta masturbirao po buticima, a svemu svjedoči nekoliko prodavačica, koje je lagano počela hvatati i panika. Kažu, kako se iz kabine za presvlačenje ponekad može čuti i tiho stenjanje te da je u jednom navratu isprobavao i ženske gaćice. I dok su se, silom prilika, neke prodavačice već navikle na perverznjaka fetišista, na to se nije navikla jedna studentica, koja radi kao zamjena u jednom od butika. Ona je posvjedočila sceni u kojoj je jedna od mušterija, drugi muškarac, greškom zatekao u kabini tog perverznjaka te bacio robu na tlo i pobjegao glavom bez obzira.

Snimile ga nadzorne kamere

Prijave protiv navedenog muškarca, koji terorizira karlovačke butike, potvrdila je i PU karlovačka, a policija mu je navodno i na tragu, jer su ga uhvatile i nadzorne kamere jednog butika u trgovačkom centru Karlovčanka, piše Slobodna. Opisan je kao muškarac u dobi od 40-ak godina, stidljiv i povučen, visine 170 centimetara, uredno ošišan i obrijan te srednje, punije građe. 'Mislim da to nije normalna osoba. Stvarno je nebitno što njega uzbuđuje, kabina, trgovina, mi prodavačice, ali meni to stvarno nije normalno ponašanje. Iskreno se nadam da će mu policija što prije stati na kraj', nada se jedna od prodavačica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene