442468
442468
442468
442468
442468

Fizičar nudi rješenje za sve naše probleme: PLANETARNU HRVATSKU

  • , 07.07.2016., 17:31
  • Autor:
  • komentara

Davor Pavuna, kontroverzni hrvatski fizičar i profesor sa švicarskog Instituta za tehnologiju, poslao je novu poruku, ali ovog puta, globalnom hrvatskom pučanstvu.

 
 
 
 
Davor Pavuna (Foto: Informer)
Davor Pavuna (Foto: Informer)

Po uzoru na Židove, smatra hrvatski fizičar Davor Pavuna, Hrvati bi se trebali ujediniti na svjetskoj razini i svi bi trebali dobiti pravo glasa. Nakon toga, poručuje Pavuna putem videa kojeg je objavio na svojem Facebook profilu, "kojekakve komunjare i opstrukcije", postale bi nebitna stvar.

"Moja poruka je jednostavna, jedini način da stvarno dobijemo suverenost i ostvarimo sve svoje snove jest da ostvarimo ono što se zove 'planetarna Hrvatska'. Što je planetarna Hrvatska? U svih tih 35 zemalja u kojima mi Hrvati živimo na planetu, moramo ujediniti Hrvate. To imaju donekle naša subraća Židovi i onda imaju kritičnu masu", istaknuo je Pavuna.

"Mi smo imali hrvatske kongrese i prije... nismo nikad mogli ići protiv ostataka boljševizma, jer naravno, mnogo je Hrvata ubijano zbog toga što su smatrani ustašama ili protivnicima komunizma", dodao je.

"Danas smo svi ujedinjeni, imamo ove brze telefone, imamo internet, imamo sve moguće veze i poznanstva. ako bi ujedinili od pet do sedam milijuna Hrvata, u svim generacijama i planetarno, što je danas trivijalno kroz tehnologiju i telefoniju koje imamo, onda bismo bili jaki", podsjeća Pavuna.

"Svi imaju pravo glasa. Nakon toga svi ostaci kojekakvih komunjara, kojekakvih opstrukcija više ne bi bili bitni. Jedino planetarna Hrvatska nam daje snagu, suverenost, samouvjerenje jedne jake nacije, kolikogod bi i tada bili samo jedan promil planeta", naglašava.

"Ako to ne možemo ostvariti, onda se barem moramo izboriti za pravosuđe i poslati 'ove' koji su doveli do kriminala na sud. To možemo, u svim zemljama svijeta je bilo zločina nad Hrvatima", kaže Pavuna.

"Treće, gospodarstvo, to ionako svi radimo. Dovodimo svoju djecu u Hrvatsku i nemojmo se nikad predavati, jer ja uvijek kažem Bog i Hrvati, a to znači za Hrvatsku do groba, a s Kristom i dalje. Eto volim vas, hvaljen Isus i Marija, Davor Pavuna iz Cavtata i volim vas sve", zaključio je Pavuna.

Podsjetimo, nedavno je profesor Pavuna bio gost i emisije Informer gdje je dao intervju urednici emisije i novinarki Gordani Gelenčer. Tad je govorio o ekonomiji i situaciji u svijetu te pojasnio vlastitim kritičarima da se prvo oboružaju informacijama pa tek onda kritiziraju.

"Dakle mi znamo o tome dramatično više, ispričavam se svima, nego vjerojatno čak direktori banaka u Hrvatskoj. Prema tome nemate informacije, da imate informacije znali bi da Italija nikad neće vratiti dvije tisuće milijardi eura svoga takozvanog duga kao što neće ni Grčka 350 do 500 milijardi, to su toliko nemogući brojevi da u odnosu na njih hrvatski dug veličine 50, 60 milijardi eura je naprosto smiješan. A još je sve skupa smješnije kada znate da jedna Apple korporacija ima okrete oko preko 500 milijardi eura, a nije ni postojala kad sam ja ovdje završio studije. Prema tome ljudi, nabavite informacije, onda kritizirajte Pavunu, a do tada bolje da šutite", rekao je tad Pavuna.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se