Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG DUGOVA

PROSVJED U ZADRU Prijetio da će se zapaliti, odvela ga policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Dujić, bivši boksač, ugostitelj i promotor Miše Kovača, prijetio je da će se zapaliti na zadarskom Narodnom trgu tražeći pomoć da se izvuče iz dugova u koje je upao posljednjih godina.

"Dovezao sam auto i kantu s benzinom, ali ne želim ništa napraviti, niti ikome prijetim. Ja sam civiliziran čovjek, ali za 15-20 dana dolazim pred kuću Valtera Pere i zapalit ću auto, sebe i sve ostalo", rekao je Dujić držeći u ruci kanister s benzinom, javlja portal Zadarski.hr. 

Dujić je apelirao na gradonačelnika Božidara Kalmetu i zadarsku policiju da nešto poduzmu i pomogno mu izvući se iz situacije u kojoj se nalazi zadnjih nekoliko godina.

Najveći njegov problem su višemilijunski dugovi prema bankama i državi koji su mu počeli stizati na naplatu, ali su počeli pritiskati i njegove jamce, kako Dujić kaže sve odreda normalne i pristojne ljude.

Kaže da novac kojeg je drugima posuđivao, među kojima ponajviše svom vjenčanom kumu Valteru Peri i bivšim prijateljima, dužnici nisu vraćali, a istovremeno su počele stizati ovrhe na njegovu imovinu zbog kredita koje je uzimao. Kaže, uglavnom za druge, a najmanje za sebe.

Prosvjed su okončali policajci koji su Dujića odveli u Prvu policijsku postaju na Poluotoku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene