Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Davor Božinović

"Ja nisam presretan sa standardom koji imaju naši policajci i policajke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
302 novih policajca i policajki danas su započeli s radom diljem Hrvatske. Riječ je o polaznicima škole Josip Jović, koji su svoje školovanje na Policijskoj akademiji završili u srpnju ove godine.

 Za njih 63, koji su raspoređeni u PU zagrebačkoj, organiziran je svečani prijam.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu" Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata"

"Ja sam zapravo od malena htio biti policajac. Kao mali sam znao šetati gradom i uvijek sam bio fasciniran uniformom i rekao sam jednog dana - da, to ja želim raditi", rekao je policajac Marko Mohač.

Na prijamu su prisustvovali glavni ravnatelj policije i resorni ministar. Uz poruke potpore, priznali su da bi neke stvari u sustavu ipak trebalo mijenjati.

"Policijski sustav je ogroman i zasigurno treba poboljšanja u sustavu", rekao je glavni ravnatelj policije Nikola Milina.

"Ja nisam presretan sa standardom koji imaju naši policajci i policajke. Proračun MUP-a neće biti manji, bit će i nešto veći, i naravno da ih moramo s jedne strane i opremiti, a s druge strane i materijalno omogućiti da budu što efikasniji u svome poslu", istaknuo je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene