Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži prijevremene izbore

Bernardić: Zagreb ne može izdržati bez upravljanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Bernardić, predsjednik SDP-a Zagreb i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine, komentirao je na konferenciji za novinare uhićenje gradonačelnika Milana Bandića, kazavši da Zagreb ne može izdržati bez upravljanja.

Davor Bernardić smatra da Zagreb ne može dugo bez vodstva. Kazao je kako bi najbolje rješenje za ovu situaciju bilo sazivanje prijevremenih izbora u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna (Ne)povjerenje u institucije Glavni državni odvjetnik Jelenić sjedio u HNK-u pored Milana Bandića, koji mu je tuženik u procesu Treći dio Crobarometra (Foto: Nova TV) - 1 Treći dio Crobarometra Predsjednica je i dalje najpopularnija, ali moglo bi vas iznenaditi tko se našao na drugom mjestu

Poručuje da se Bandićevim, ali i uhićenjem većeg broja njegovih suradnika iz gradske uprave u pitanje dovodi legitimitet upravljanja metropolom.

AKCIJA U GRADSKOM POGLAVARSTVU: Policija u društvu Bandića pretražila njegov ured, sada na redu službeni automobili

'Nije riječ o uhićenju samo jedne osobe, riječ je o uhićenju čitavog niza suradnika. Prema tome, to u normalnoj, ako hoćete - europskoj demokratskoj praksi - znači nove izbore. Grad Zagreb jednostavno ne može izdržati bez upravljanja i to je jednostavno tako i to naravno znači da odgovorni ljudi u određenom trenutku moraju poduzeti odgovorne poteze. Da sam ja na mjestu aktualnog gradonačelnika vjerojatno bih dao ostavku', poručio je Bandić.

Dodaje kako je Zagreb najvažniji grad u Hrvatskoj te da mora imati model ponašanja, odnosno mora biti 'bez mrlje'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene