452926
452926
452926
452926
452926

Bernardić: "Mladi zaslužuju da predstavljaju promjenu"

  • , 09.10.2016., 11:40
  • Autor:
  • komentara

Davor Bernardić predstavio je izborni program u Vukovaru.

 
 
 
 
Bernardić u kampanju krenuo iz Vukovara (Video: Dnevnik Nove TV)
Bernardić u kampanju krenuo iz Vukovara (Video: Dnevnik Nove TV)

Jedan od kandidata za predsjednika SDP-a, Davor Bernardić, predsjednik zagrebačke organizacije stranke, predstavlja svoj izborni program s kojim želi dobiti povjerenje i glasove stranačkih kolega.

Konkurencija za nasljednika Zorana Milanovića je velika pa će tako Bernardić odmjeriti snage s još devet kandidata - Orsatom Miljenićem, Rankom Ostojićem, Toninom Piculom, Gordanom Sobol, Karolinom Leaković, Vesnom Škulić, Domagojem Hajdukovićem, Kristijanom Mohorovićem i Dušanom Polovinom.

Riječki SDP-ovac i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina došao je Bernardiću dati svoju podršku.

"Pobijedit ćemo", poručio je i dobio veliki pljesak. "Svjesni smo da smo kao stranka otišli u poprilično krivom smjeru. Zadnji put dobili smo 40 posto glasova i mislim da smo na najboljem putu da kolega Bernardić dođe do onih 51 posto. Bernardić nije floskula, on je za promjene i od njih nije odustajao. Doduše, ima tu i palih boraca, poput Rajka Ostojića i mene', kazao je.

"Moje crveno srce danas je puno", poručio je Bernardić na početku. "Slavonija je danas nerazvijena i siromašna. Socijaldemokracija joj je potrebna kao i ostalim područjima koja nisu dobila priliku da se razviju. I zato svoj program predstavljam ovdje.'

Naglasio je da se SDP mora pripremati za lokalne izbore. Najavio je i nova pravila u SDP-u, odnosnodviej najvažnije komponente kako je rekao, a to su odgovornost prema članovima stranke i prema onima koje SDP predstavlja.

Naglasio je kako su najveća snaga SDP-a ljudi.

"Mladi zaslužuju da predstavljaju promjenu koja je Hrvatskoj potrebna. Želja mi je vratiti u SDP hrabrost, samopouzdanje i prijateljstvo. Samo tako postat ćemo velika i snažna obitelj koja u Hrvatskoj može odgovoriti na sve izazove. Pozivam vas da krenemo zajedno u desetljeće socijaldemokracije u Hrvatskoj. Idemo!", poručio je Bernardić što je popraćeno skandiranjem: "Bero! Bero!"

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se