Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2017

Bernardić: ''Nisam za nikakvu veliku koaliciju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u Zaprešiću je, zadnjeg dana kampanje za lokalne izbore, poručio da će ishod izbora pokazati puno iznenađenja. Ali, ta iznenađenja ne odnose se na stvaranje velike koalicije.

''Nisam za nikakvu veliku koaliciju, ali to ne znači da ne možemo imati kulturu dijaloga koji nam je jako potreban, jedino dijalog može pomoći Hrvatski da krene naprijed'', poručio je Bernardić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZBORNI DEBAKL Istaknuti SDP-ovac grmi: I Bernardić i Vrdoljak moraju otići, uništili su nam izglede na izborima Slika nije dostupna Tko je kriv za poraz? Ostojić: "Nemoguće je da HNS ide s vladom HDZ-a"

''Prije svega očekujem da građani izađu na izbore, silazak ove Vlade s vlasti počinje njihovim silaskom na lokalnoj razini u nedjelju. SDP će svoju snagu pokazati u zemlji'', poručuje Bernardić.

''Vidjet ćete da će se promijeniti slika Hrvatske što se tiče gadova i općina. Očekujem da građani pokazu promjenu smjera Hrvatske'', kazao je.

Na pitanje očekuje li svoju smjenu ako rezultat SDP-a na izborima bude loš, nije dao konkretan odgovr, kazao je samo da se nada da će svi kolege i kolegice dati sve od sebe u kampanji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene