Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udruga 'Dobro srce'

Darujte dvije kune i spasite život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga 'Dobro srce' odlučila je potaknuti svu školsku djecu diljem Hrvatske kako bi donacijom od dvije kune prikupili 250.000 kuna za operaciju 13-godišnje Valentine Štrk, koja je oboljela od tumora na ovojnici maternice.

Humanitarna udruga 'Dobro Srce' pokrenula je akciju za Valentinu Štrk, trinaestogodišnju djevojčicu iz Lužana koja je oboljela od tumora na ovojnici maternice, te joj je što hitnije potrebna operacija u iznosu od 250.000.00 kuna u Padovi.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Ilustracija Veliki uspjeh liječnika UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Ivanki odstranili tumor težak 20 kilograma: ''Mislila sam da imam višak kilograma''

'Smatramo da taj iznos neće nikoga opteretiti, a Valentini će zasigurno spasiti život. Željeli bismo još skrenuti pozornost na sve javne osobe, političare, pjevače, sportaše, da se ovim putem senzibiliziraju i sudjeluju u ovoj plemenitoj akciji i ne dozvole da se ugasi ovaj tek nastali mladi život', rekli su u Udruzi te dodali kako će svaka donacija će 'zasjati kao zraka Sunca' koja će otjerati suze s njenog mladog lica.

>> Spasimo život 13-godišnjoj Valentini

Mole se svi zainteresirani da se priključe s donacijama i dobrovoljnim prilozima te zajedničkim snagama 13-godišnjoj Valentini podare život. Novčana sredstva možete uplatiti na žiro račun Raiffeisen banke 2484008-1104466044 ili se javiti na broj telefona 095/904-7497, 095/911-4899.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene