Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna im je pomoć

'Daruj i ti bubamaru za sreću': Humanitarna akcija za Udrugu Palčići

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Humanitarna kampanja kojom se pomaže Palčićima traje idućih mjesec dana.

Najveća hrvatska drogerija KOZMO, povodom obilježavanja desete godišnjice, u službi je onih kojima je potrebna pomoć. Humanitarnom kampanjom „Daruj i ti bubamaru za sreću“ koja traje idućih mjesec dana pomaže se udruzi Palčići, prvoj u Hrvatskoj osnovanoj s ciljem podizanja svijesti i dugoročnog unapređenja, skrbi za prijevremeno rođenu djecu i podršku njihovim roditeljima.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Provjereno: Boba i Ljilja - 7 O njima priču donijelo i Provjereno Boba i Ljilja uskoro bi mogle dobiti novi dom: U humanitarnoj akciji dosad prikupljeno oko sto tisuća eura, a dobile su i paket od - Maje Šuput

„Drago nam je da deset godina drogerije KOZMO možemo proslaviti pomažući štićenicima i roditeljima iz udruge Palčići. Pozivam sve da se priduže ovoj akciji te da već ovog ljeta udruga ima bolje uvjete za rad a mališani sretniji život.“ – izjavio je predsjednik uprave drogerije KOZMO, Krešimir Profaca.

Kampanja Daruj bubamaru za sreću počela je 8. lipnja, a traje do 7. srpnja ove godine. Kupnjom bubamare u prodavaonicama KOZMO drogerija u vrijednosti od 5 kuna pomažemo malim palčićima u borbi za život, a njihovim roditeljima znatno ćemo ga olakšati.

Roditelji nedonoščadi sada imaju svoju udrugu

Predsjednica Udruge , gospođa Željka Vučko izjavila je: „Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što je najveća hrvatska drogerija Kozmo prepoznala naš trud i nastojanje da ovaj svijet učinimo boljim mjestom za naše najmanje heroje Palčiće i već po drugi puta odlučila pomoći. Nakon donacije perfuzora Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u sklopu akcije "Palčić gore", Kozmo ponovo pomaže radu udruge "Palčići" i na najljepši način daje svoj doprinos podizanju svijesti o problemima s kojima se susreću Palčići i njihovi roditelji, te će svaka bubamara u rukama njihovih kupaca biti ne samo financijska podrška radu Udruge već i vjetar u leđa i korak naprijed za bolju budućnost svih naših Palčića. Hvala Vam od srca što ovakvim gestama pokazujete da ste ljudi velika srca koji uz svoj uspjeh ne zaboravljate one kojima je potrebna Vaša pomoć. Palčić gore za Kozmo“.

Štićenici udruge Palčići oduševljeni su lijepom gestom najveće hrvatske drogerije, a sretna lica na kojima blistaju veliki osmijesi, najljepši su poklon za sve one koji odluče darovati bubamaru za sreću!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene