Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donacija T-HT-a

Darovali milijun i sto tisuća kuna zdravstvenim ustanovama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom predstojećih blagdana, T-HT donirao je milijun i sto tisuća kuna zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske.

Predsjednik Uprave T-HT-a, Ivica Mudrinić tako je danas simbolično uručio ček na 234 tisuće kuna ravnatelju KB Sestara milosrdnica Krešimiru Rotimu za nabavu opreme za hitni prijam Klinike za kirurgiju. Donacija uključuje opremu za još pet zdravstvenih ustanova, u Rijeci, Vukovaru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija

'Ova donacija koju danas primamo od T-HT-a je vrlo vrijedna i pomoći će nam u liječenju naših bolesnika u Hitnoj ambulanti', rekao je prof. Krešimir Rotim, ravnatelj KB Sestre milosrdnice. 'Imali smo nešto problema s opremom koja je dobrim dijelom zastarjela i staromodna i zato smo beskrajno zahvalni HT-u i gospodinu Mudriniću što će nam sada pomoći. To će sada zasigurno spasiti jedan broj pacijenata', rekao je dr. Mario Zovko, šef kirurgije. 'Želimo na neki način promijeniti vrijednosti ili vrednote koje žive u narodu, želimo svojim primjerom pokazati da treba darivati i pomoći i da na taj način možemo promijeniti društvo u kojem živimo', kaže Mudrinić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene