Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darko Milinović

"Ustaška kapa na glavi nije budućnost, ali ni prošlost Hrvatske"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog fotografiranja sa simpatizerom HDZ-a, koji je na sebi imao majicu neprimjerenog ustaškog sadržaja, kandidat za župana ličko-senjske županije Darko Milinović održao je konferenciju za novinare.

Darko Milinović ističe kako je njegov stav o bilo kakvom totalitarnom režimu jasan, kako su ustaštvo i nacizam dva najveća zla koja su zadesila svijet.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Pregovori u tijeku Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju Darko Milinović otkrio da je zabunom kupio cipele karticom Ministarstva Podcast Krešendo Bivši ministar prvi put otkrio zašto je mogao ostati bez fotelje: ''To sad mogu pričat... al' sam drhćao godinu dana zbog toga''

"Prije deset godina pozvao sam mlade kada sam došao sa Bleiburga tada, da ustaška kapa na glavi nije budućnost, ali nije ni prošlost hrvatske države i da na glavi mladi nose hrvatske kape, hrvatski ponos neka nose uspomene svojih predaka, svojih roditelja, neka nose u svojim mislima pa i u glavi ono što je najsvetije nama, a to je Domovinski rat", izjavio je Milinović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene