Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen Olivio Discordia

Revizorov odvjetnik o zataškavanju: ''Ne mogu to ni u snu ni demantirati ni potvrditi''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među uhićenima u akciji Agrokor dvoje je revizora – Sanja Hrstić i Olivio Discordia iz zagrebačke središnjice Beker Tillyja, revizorske kuće koja je radila izvješća za Ivicu Todorića.

Očekuje se da će Sanja Hrstić i Olivio Discordia biti ispitani vrlo skoro. Evo što je Darko Maržić, odvjetnik uhićenog revizora Olivija Discordije, rekao reporterki Nove TV Ivani Pezo Moskaljov o mogućim inkriminacijama i navodima da su u revizijskim izvješćima zataškavali nepravilnosti i navodno, bez rezerve, davali pozitivna mišljenja.

Pročitajte i ovo Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 4 Angažirano 130 policajaca Uhićena pripadnica Frakcije Crvene armije: Skrivala se 30 godina, neki članovi su još u bijegu Slika nije dostupna Ivan Lovrinović Lovrinović: "Imamo ljude koji će ovih dana činiti sve da onemoguće rad našeg istražnog povjerenstva"

"U ovom času to ne mogu reći, ali ću imati prilike porazgovarati s branjenicima i na licu mjesta pa ćemo vidjeti što i kako."

Je li točno da su zataškavali nepravilnosti? 

"Ne mogu to ni u snu ni demantirati ni potvrditi, mi ćemo odlučiti tek kad se dogovorimo. Ogroman je predmet i treba biti oprezan i ne bih se zalijetao s procjenama, bit ćemo oprezni. Ja ne znam što im se stavlja na teret, ali kada proučimo spis, bit ćemo pametniji i ozbiljniji da možemo donijeti odluku kako ćemo se braniti'', rekao je odvjetnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene