Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na optužbe

Danko Končar: Prijavu protiv Mirka Cetinskog podnijela je policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnik Danko Končar oglasio se povodom optužbi koje je na njegovu adresu uputio Mirko Cetinski.

Cetinski je, podsjetimo, odbacio sve optužbe o umiješanosti u preprodaju istarskih nekretnina pri čemu je, sumnja se, uzeo dva i pol milijuna kuna. Cetinski tvrdi kako je sporne ugovore potpisao Končar.

Pročitajte i ovo Danko Končar kažnjen - 3 DANKO KONČAR Hrvatski poduzetnik mora Finskoj platiti 40 milijuna eura, prikrio postotak vlasništva u tvrtki Afarak Osoba od povjerenja tajkuna Danka Končara o izvlačenju novca iz rudarske tvrtke Progovorio za provjereno Zviždač otkriva kako su se izvlačile milijarde iz tvrtke najbogatijeg Hrvata: "Nije me strah, što je bilo - bilo je"

Končar je u priopćenju istaknuo kako protiv Cetinskog nije podnio kaznenu prijavu, a sudske i kaznene postupke neće komentirati.

'G. Končar, Kermas ulaganja d.o.o., odnosno naš odvjetnički ured, nije podnio kaznenu prijavu protiv g. Mirka Cetinskog već je postupak provela policija sukladno njihovim saznanjima, te je kaznena prijava rezultat kriminalističkih istraživanja same policije.

Tvrtke koje kontrolira g. Končar izvršile su plaćanja koja su isključivo vezana uz ulaganja u projekte. ~Odgovor na pitanje gdje je u konačnici završio novac za kojeg su Kermas ulaganja d.o.o. i g. Končar oštećeni zanima i naše klijente, a odgovor na to pitanje će dati nadležna državna tijela', stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene