Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Praznik rada

Danas prosvjeduju ''Mali ljudi'', pridružite im se na Jelačićevom trgu u 13 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 13 na Trgu bana J. Jelačića počet će prosvjed ''Zajednice malih ljudi'' kojime će se, napominju, boriti za boljitak Hrvatske.

''Dosta Vam je lažnih obećanja, krađa, neefikasnog sistema? 26 godina terora nad građanima, iseljavanje, deložiranje, preko 300.000 nezaposlenih, podilaženje krupnom kapitalu i ugnjetavanje malog čovjeka? Ako je tako, svi na ulice! Pokažimo im da nas ima, da smo svi jednaki i podjednako važni, pokažimo svoju snagu, a ne strah! Pokažimo da želimo moratorij za sve stranke koje su nas uništile od trenutka osamostaljenja, zatvore za sve one koji su nas pljačkali, kazne kakve su zaslužili, oduzimanje onog što je ukradeno! Narode, svi na ulice, pokažimo da smo zajedno jači - Država smo mi, ne oni'', najava je prosvjeda ''Zajednice malih ljudi'' koji bi se trebao održati danas u 13 sati na Jelačićevom trgu.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo

''Ostanite pozitivni, ručajte, ponesite volju i vodu,hranu, napravite transparent i prenesite svoju poruku. Neka Vas vide i čuju! Ako netko ide iz drugih krajeva, idite punim autom. Vidimo se sutra u 13h na trgu bana J. Jelačića, idemo se izboriti zajedno za boljitak Hrvatske! Svi u jedan glas - DOSTA JE!!'', poručuju ''Mali ljudi''.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene