Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani u šoku

Primošten i Rogoznica zavijeni u crno: 'Ne znam nikoga tko je sinoć spavao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon tragične prometne nesreće u kojoj su trojica mladića u dobi od 19 do 22 godine izgubila život, Primošten i Rogoznica zavijeni su u crno.

Sutra na dan pogreba nesretnih mladića bit će Dan žalosti. Prizor automobila na dnu 15-metarske provalije šokirao je čak i spasilačke službe. U najopasniji zavoj na ovom dijelu Jadranske magistrale, mladi je vozač ušao prebrzo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stradali mladići Zadar: Trojica teško ozlijeđeni nakon udara u stablo Slika nije dostupna Izgubio nadzor nad upravljačem Split: Mladići teško stradali u BMW-u

Automobil se odbio od ruba zaštitne ograde i katapultirao visoko. Letio je pedesetak metara i pri slijetanju u provaliju okrenuo se na krov. Ostao je spljošten. Očevici su šokirani gledali s ceste.

Opasno za bilo i liječnike. Bez opreme i pomoći pripadnika GSS-a i vatrogasaca nisu mogli provjeriti ima li preživjelih. Pomoću konopaca i sajli spustili su se u provaliju. U hrpi smrskanog lima pronašli su dva nepomična tijela. Informacija o dvojici poginulih obišla je primoštensko područje. Tek se nakon pokušaja izvlačenja automobila na cestu saznalo da je istina još gora.

>> Strava kod Primoštena: Brza vožnja odnijela tri mlada života

'Tek kada su vatrogasci prevrnuli automobil i kada su odrezali krov vidjeli smo da su poginule tri osobe. Bio je to velik šok', ispričala je Blanka Lučić, spasilac. 'U zadnje vrijeme ne pamtimo ovakvu tragediju', rekla je Sandra Bečalić, načelnica općine. 'Čitava Rogoznica je zavijena u crno, ne znam nikoga tko je prošle noći spavao', rekao je stanovnik Rogoznice Marko Vidović.

Dvojica poginulih mladića bila su zaposlena u primoštenskoj marini, treći najmlađi, na istom je mjestu pekao zanat i pripremao se za posao. Stariji kolege u suzama. Vozli su se prema Šibeniku, gdje je najmlađi poginuli trebao prijaviti temu završnog školskog rada. Na pola puta, brzina je odnijela sva tri života.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene