449126
449126
449126
449126
449126

KAMPANJA DRUGAČIJA OD PRETHODNIH 'Najveća želja mi je da njega zagrlim'

  • , 05.09.2016., 20:12
  • Autor:
  • komentara

Ekipa Dnevnika Nove TV provela je dan u kampanji s Narodnom koalicijom.

 
 
 
 
S Narodnom koalicijom po Hrvatskoj (Video: Dnevnik Nove TV)
S Narodnom koalicijom po Hrvatskoj (Video: Dnevnik Nove TV)

Kampanja koja je došla prebrzo, priznaju svi, drugačija je od prethodnih. 'Krećemo sa sajmovima, tržnicama. Dižemo se u pola šestt', kaže Milanka Opačić.

A dok prvi na listama svakodnevno obilaze svoje izborne jedinice, stranački šef Zoran Milanović obilazi svaku izbornu jedinicu. U Vukovaru je odao počast ljudima, gradu i herojima. Najvažniji su susreti s ljudima.

'Najveća želja mi je da njega zagrlim', 'Lakše Miro i ja hoću i ja hoću', uzvikivale su gospođe u Vukovaru.

Ozbiljnije teme otvorene su u Babinoj Gredi.

Najmanje je jedan skup s političkim govorom no prioritet je druženje s građanima.

'Nema radnog dana već godinama od kad sam predsjednik SDP-a. Kad spavaš, spavaš, ali inače ti, dok god si budan, mozak radi i on je energetski najzahtjevniji organ, zahtjevniji i od mišića', kaže Zoran Milanović.

Najjeftinije je kampanju voditi na mjestima gdje ljudi dolaze neovisno o politici.

'Možda malo je lakša, mirnija je bez obzira na neke sitne iskrice. To je benigna kampanja. Financijski za nas vjerojatno do sada najmanje izdašna, dakle najjeftinija', kaže Milanović.

Član predsjedništva SDP-a Mirando Mrsić kaže da je kampanja drugačija. 'Više smo na terenu i s ljudima. Prošla je bila svjetonazorska', kaže Mrsić.

U Narodnoj koaliciji domišljato pristupaju biračima. Dok Mladi HNS-a love Pokemone njihov stranački šef lovi loptu.

'Moji prijatelji iz Osnovne škole, srednje škole, iz naselja redovno igraju pa sam se pridružio na nogometu. Mislim da je to ključ jedne političke aktivnosti ne zaboraviti odakle si', kaže Ivan Vrdoljak.

Kampanja se kao i utakmica igra do kraja.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se