448929
448929
448929
448929
448929

Jedina opcija - zemlju prolaze u autu, sigurni su da će im 350.000 kuna biti dovoljno

  • , 03.09.2016., 22:06
  • Autor:
  • komentara

Kako izlgeda dan u kampanji Jedine opcije - koalicije Živoga zida i stranke Promijenimo Hrvatsku - doznajte u priči Martine Bolšec. Otkriva tko vozi, a tko je živa navigacija i koja su im očekivanja od nadolazećih izbora.

 
 
 
 
Dan u kampanji koalicije Jedina opcija (Video: Dnevnik Nove TV)
Dan u kampanji koalicije Jedina opcija (Video: Dnevnik Nove TV)

Za Živi zid ovo su treći izbori u 20 mjeseci. I prva kampanja s koalicijskim partnerima. Hrvatsku obilaze u automobilu. Poruke svog programa šalju iz cijele Hrvatske. Od problema privatizacije, ovrha, deložacija, poljoprivrednih problema, do devastiranih imovina.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

A ova kampanja posebna je i po najmlađem članu. Ivan Sinčić svog tromjesečnog sinčića vodi na većinu putovanja.

'Neka vidi malo svijeta, neka ima slike iz djetinjstva. Ja u mladosti, bio je rat, nisam mogao ići nigdje. Zašto ne bi prošao cijelu Hrvatsku', kaže Ivan Sinčić.

A oni će Hrvatsku, uvjeravaju, proći za 350.000 kuna. Toliko predviđaju potrošiti u kampanji kojom žele privući što veći broj birača.

Kako izgleda dan u kampanji Jedine opcije pogledajte u prilogu Martine Bolšec Oblak.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se