Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Damir Vrbanović

JEDINI SLOBODAN IZ NOVE AFERE 'MAMIĆ' 'Kad znate da je istina na vašoj strani, nema straha'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Dnevnik Nove TV, glavni operativac HNS-a i obnašatelj funkcije Izvršnog direktora, Damir Vrbanović komentirao je nove okolnosti oko uhićenja koja su još jednom uzdrmala svijet hrvatskog nogometa.

Nakon srpnja, još jedna istraga, kako to komentirate?

Pročitajte i ovo Tomislav Ramljak - 2 Amber Alert Sustav hitnog obavještavanja o nestalom djetetu u Hrvatskoj ne postoji, struka upozorava: "Zaista pozivam, ne čekajmo tragičnu priču!" Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Uvijek sam govorio, ako ima kakva osnova za intervenciju državnih institucija, utvrđivanje nepravilnosti, neka svatko radi svoj posao. Mene to ne smeta, ni osobna, ali ni kao funkcionera Hrvatskog nogometnog saveza. Treba stvari raščistiti i treba doći do prave istine.

Mogu samo reći da je doista sreća, da je sutkinja, jučer, vrlo ozbiljno i vrlo seriozno ušla u predmet o kojem svi govorimo. I da je donijela odluku kakvu je, uzimajući u obzir sve okolnosti navedenog slučaja. Meni je sada, na početku istrage, deplasirano govoriti bilo što o činjeničnim elementima, no uvjeren sam da ima itekako argumenata da se kroz postupak obori optužni prijedlog. S tim da ima puno argumenata koji idu u prilog da stvari nisu onakve kako se čine.

Mamići dovedeni na Županijski sud, odlučuje se o zadržavanju u istražnom zatvoru

Možete li nam reći kako ćete se vi ponašati? Spremate obranu?

Ponašat ću se upravo onako kako se očekuje i kako mi je sud naložio. Dakle nikakvih kontakata sa svjedocima. Život ide dalje. Stvari treba prihvatit takvima kakve jesu. Svi smo svjesni u kakvom svijetu živimo, a ja sam uvjeren da će istina na kraju pobijediti.

Kako se osjećate? Dvije situacije u nekoliko mjeseci?

Ja sam u duši sportaš i borac. Nije ugodno, ali kada znate da je istina na vašoj strani, kada je Bog na vašoj strani, istina će pobijediti. Ja se uopće ne bojim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene