Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na strani premijera

'Protiv Milanovića je vođena hajka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Istarskih demokrata i saborski zastupnik Damir Kajin ocijenio je da je na subotnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a, na kojoj je bivši ministar financija Slavko Linić izbačen iz stranke, pobijedila demokracija jer 'tajno glasovanje pokazuje da Zoran Milanović nije despot'.

'Tajno glasovanje pokazuje da Zoran Milanović nije despot. Je li on sada jači ili slabiji, ne znam, ali odigrao je pošteno, i to je u stvari pobjeda', rekao je na konferenciji za novinare Damir Kajin, koji smatra da je protiv Milanovića vođena hajka.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Kod Milanovića nema ni trgovine, ni umrežavanja, ni kriminala. Protiv njega je vođena hajka kakva nije vođena ni protiv Sanadera kada je bježao u Austriju i kada je pokušao unutarstranački puč protiv Jadranke Kosor', ustvrdio je Kajin.

Milanović: Nisam baš strašljiv čovjek, ali nisam ni najhrabriji

Na konferenciji za novinare iznio je podatak po kojemu Udruga za prevenciju, rehabilitaciju i socijalizaciju liječenih ovisnika od Istarske županije na godinu dobije 60 tisuća kuna, a kabinet župana istodobno na reprezentaciju potroši 300 tisuća kuna.

Po njegovim riječima, istarska lokalna samouprava u prva tri mjeseca ove godine za plaće je potrošila 50 milijuna kuna više nego u istom razdoblju lani, dok je država prošle godine za plaće u javnom sektoru smanjila izdatke za milijardu kuna, a u prva tri mjeseca ove godine za dodatnih 100 milijuna kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene