Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Problem narkomanije'

Damir Kajin: 'U Istri ima droge na lopate'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Damir Kajin izjavio je da je Istra, odnosno, Istarska županija prva u Hrvatskoj po broju narkomana i količini droge.

'Po broju narkomana, Istra je prva u Hrvatskoj, a droge ima u školama, na ulicama, u bolnicama, a pogotovo u Puli i Istarskoj županiji te među djelatnicima', izjavio je Damir Kajin.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Cirkus u Istri, ilustracija - 2 Problematičan cirkus Jedni znatiželjni, drugi pozivaju na bojkot: "To je jedno nakaradno, neprirodno ponašanje"

Podaci istarske policije o zaplijenama droge kod više od 200 osoba, posjetitelja nedavnih Outlook i Dimensions festivala u Štinjanu, za Kajina, nezavisnog saborskog zastupnika još su jedno upozorenje mjerodavnima i poziv na konkretne poteze jer, kazao je, 'u Istri droge ima na lopate'.

>> Makarska: Uhićena skupina dilera

'Točno je da takvi festivali pune apartmane i indirektno pridonose potrošnji, no je li nama u ovoj Istri još uvijek nešto sveto', kazao je Kajin pozivajući da , nakon što je policija poslala poruku organizatorima te vlasti i građanima, lokalne vlasti odlučno krenu u rješavanje problema narkomanije.

'Istra ne smije biti prepoznata kao narko destinacija te pozivam prvenstveno gradonačelnika Pule i istarskog župana, ali i sve ostale lokalne čelnike da se očituju i poduzmu konkretne korake kako bi se to spriječilo' kazao je Kajin u Puli. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene