Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi župan

Damir Bajs bjelovarsko-bilogorski župan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, nezavisni kandidat s podrškom HDSS-a, HNS-a i HSU koji je osvojio 56,68 posto glasova zahvalio je večeras biračima što su mu dali povjerenje i u prvom i drugom krugu.

Kao nezavisni kandidat kojeg su podržale tri stranke HDSS, HNS i HSU bio sam suprotstavljen kandidatima dva velika bloka, jedan je predvodio HDZ, drugi SDP, a moja pobjeda samo znači da ljudi biraju ljude, rekao je Bajs koji je kao član HSS-a bio župan te županije od 2000. do 2008.

"U realizaciju naših programa počinjemo već prvog radnog dana. Posla u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ima dosta, nećemo zaboraviti ono što smo građanima obećavali, rekao je Bajs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za Vukovar Željko Sabo ponovno izabran za gradonačelnika Vukovara! Slika nije dostupna Drugi krug izbora Bandić pobijedio u Zagrebu, Ostojić priznao poraz

Veliki preokret u Osijeku: Vrkić srušio Bubala! SDP dobio i Vukovar i Split!

Bajsov protukandidat Vedran Babić ( SDP-HSS- HSLS- SU) osvojio je 40,35 posto glasova.

U drugom krugu izbora za gradonačelnika Daruvara dosadašnji gradonačelnik Dalibor Rohlik (SDP, HNS, HSLS, HSS, HSU, SDSS) dobio je 53,72 posto, a Marcel Medak (HDZ) 43,47 posto.

„Zadovoljan sam izbornim rezultatima, građani su prepoznali naš put razvoja turizma, poljoprivrede i gospodarstva. Nema odmora, završit ćemo sve projekte koje smo počeli, zadržati primat najboljeg kontinentalnog mjesta zdravstvenog turizma i ponovno vlakom povezati Daruvar s ostatkom Hrvatske“, izjavio je Rohlik. (HINA)

  Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene