Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od jutra do večeri

4. travnja Cvjetno naselje i dio Trešnjevke bez grijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačko Cvjetno naselje i dio Trešnjevke bit će u utorak 4. travnja bez grijanja u razdoblju od 9 sati ujutro do večernjih sati zbog sanacije vrelovoda, priopćila je u ponedjeljak tvrtka HEP-Toplinarstvo.

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Slavonske avenije i Cvjetne ceste, HEP-Toplinarstvo će obustaviti isporuku toplinske energije krajnjim kupcima. Pritom mole građane za strpljenje i razumijevanje do ponovne uspostave isporuke.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Bez grijanja bit će Zagrebačka avenija od broja 3 do 5, Nova cesta broj 121 i 121a, Stara Knežija 2, Lomnička od broja 1 do 3, Odranske od 2 do 6, Cvjetna cesta od 1 do 7 i 7a, Veslačka broj 2,4 i 6, Stupnička od 2 do 12 i Savska 131, 153 i 163. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene