Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klaunovidoktori

Crveni nosovi predstavili himnu 'Smijeh pomaže'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crveni nosovi, poznati i kao 'klaunovidoktori', u šest godina djelovanja su nasmiješili više od 55 tisuća lica.

Stigao je i taj dan! Crveni nosovi predstavili su pjesmu "Smijeh pomaže", himnu njihove udruge. Ako to niste znali, Crveni nosovi su "klaunovidoktori" koji pomoću humora i životne radosti pružaju psihosocijalnu podršku bolesnim, nemoćnim i zaboravljenim ljudima.

Pročitajte i ovo Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan" Ilustracija Pomoć Ukrajini Šef NATO-a upozorio: "Bila bi povijesna pogreška dopustiti Putinu da prevlada. To bi bilo opasno za sve nas"

U Udruzi djeluje 20 klaunovadoktora, posebno educiranih profesionalaca (glumci, glazbenici, zabavljači) koji pomoću svojih klaunovskih vještina redovito donose osmijeh na lica bolesne djece i starijih osoba u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku

U šest godina djelovanja nasmiješili su više od 55 000 lica.

Spot je sniman u Klinici za dječje bolesti Zagreb, Dječjoj bolnici Srebrnjak, Klinici za tumore Zagreb, KBC-u Sestara milosrdnica, KBC-u Zagreb – Rebro te Domu za starije i nemoćne osobe Medveščak.

Autori teksta i glazbe crvenonosne himne „Smijeh pomaže“ su klaunovidoktori Irena Kolar Vudrag i Nikola Dabac, a pjesmu je otpjevao klaun band „Ni Neki Band“.

"Svakim odlaskom u bolnicu doživljavam krasne susrete s bolesnom djecom, njihovim roditeljima i bolničkim osobljem. Dirljive trenutke i mala čuda koja se događaju između klauna i djeteta nosim u svome srcu i kada skinem crveni nos. Željela sam sa svima podijeliti misiju Crvenih nosova pa je zbog toga i nastala pjesma", napomenula je autorica teksta Irena Kolar Vudrag.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene