Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U periodu od tri godine

Crosco dogovorio poslove u Ukrajini vrijedne 50 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Crosco naftni servisi potpisala je dva ugovora s jednim od najvećih operatera u naftno-plinskom poslovanju u Ukrajini, državnom tvrtkom Pjsc Ukrgasvydobuvannya (UGV), ukupne vrijednosti od gotovo 50 milijuna eura.

Prvi od dva potpisana ugovora, vrijedan 23,4 milijuna eura, sklopljen je za izradu ukupno šest bušotina u periodu od naredne tri godine. Početak bušaćih radova očekuje se krajem kolovoza ove godine, a godišnje se planiraju po dvije bušotine.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

Drugi ugovor u vrijednosti od 23,6 milijuna eura obuhvaća radove na izradi novih šest bušotina. Tako će ukupna vrijednost dogovorenih radova u Ukrajini doseći gotovo 50 milijuna eura.

Uprava Ine nedavno je ovoj kompaniji odobrila povećanje temeljnog kapitala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene