Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Direktne linije

NOVI LETOVI Od sada iz Zagreba možete direktno u Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Airlines objavila je kako uvodi izravne letove iz Zagreba u Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg.

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja (počinje 27. ožujka) širi mrežu europskih odredišta uvođenjem četiri nove međunarodne linije, javljaju iz Croatia Airlinesa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatreni obruč VIDEO Požar u Italiji zarobio putnike u avionu Croatia Airlinesa: "O njima se vodi sva moguća skrb" Zrakoplov Ryanaira (Foto: AFP) Ipak ne polijećemo! Zbog ovog poteza Ryanair otkazao čak 110 letova za Zagreb

Od 20. svibnja zrakoplovi Croatia Airlinesa počinju izravno povezivati Zagreb i Lisabon, triput na tjedan - ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratne zrakoplovne karte za letove između hrvatske prijestolnice i najzapadnijega glavnog grada kontinentalne Europe dostupne su po promotivnim cijenama već od 199 eura.

Istoga dana, 20. svibnja, uvode se izravni međunarodni letovi i na liniji Zagreb – Milano na kojoj će se letjeti utorkom, petkom i nedjeljom. Putnicima koji žele posjetiti jedno od europskih modnih središta na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte već od 129 eura.

Od 21. svibnja izravnim letovima počinju se povezivati Zagreb i Prag. Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati hrvatski i češki glavni gradčetiri puta na tjedan - utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte mogu se kupiti već od 129 eura.

Novost su i izravni međunarodni letovi između Zagreba i Sankt Peterburga, grada koji je više od 200 godina bio prijestolnica bivšega Ruskog Carstva. Letovi na ovoj liniji planirani su od 2. lipnja i to četvrtkom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte dostupne su već od 199 eura.

Putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule i Osijeka povratne zrakoplovne karte za Prag i Milano dostupne su već od 159 eura, a za letove uLisabon i Sankt Peterburg već od 229 eura. Leti se preko Zagreba.

Sve promotivne cijene vrijede isključivo za kupnju karata preko www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, a u cijenu su uključene aerodromske pristojbe i naknada za izdavanje zrakoplovne karte (TSC). Za kupnju na drugim prodajnim mjestima tvrtke naplaćuje se TSC.

'Širenje europske mreže odredišta omogućeno je uspješnim završetkom programa restrukturiranja Croatia Airlinesa u 2015. godini, čime je prestala i obveza kompanije da posluje sa smanjenim tržišnim kapacitetom. Croatia Airlines tijekom ovogodišnje sezone u redovitom međunarodnom prometu izravno će povezivati Hrvatsku s 34 odredišta u 20 europskih država, a u suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i s cijelim svijetom. Tako će kompanija još snažnije pridonijeti razvoju turističkih potencijala Republike Hrvatske, odnosno hrvatskoga gospodarstva, te dodatno osnažiti poziciju regionalnog lidera', dodaje se u priopćenju Croatia Airlinesa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene