Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazan najavljeni štrajk

Croatia Airlines i sindikat postigli dogovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Airlines i Sindikat kabinskog osoblja zrakoplova postigli su večeras dogovor prema kojemu u Croatia Airlinesu u petak, 26. veljače, neće biti štrajka te se nastavljaju pregovori između Uprave Croatije Airlinesa i sindikata o novom kolektivnom ugovoru, navodi se u zajedničkom priopćenju Croatia Airlinesa i SKOZ-a.

Ujedno Croatia Airlines u priopćenju obavještava putnike da će promet teći prema redovitom redu letenja, uključujući i petak, 26. veljače.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Krešimir Sever - 4 Krešimir Sever Plaća za prosinac bila je 3 posto niža od one za studeni: "Od tih pomaka uvijek najviše koristi imaju poslodavci. Tu se netko debelo bogati" Negodovanje ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja - 1 Prepucavanje Cirkus pred ministarstvom! Sindikati tvrde da Fuchs ne želi razgovarati, iz ministarstva pak dobacuju: "Možda da ih ministar unese?"

Sindikalni zahtjevi su prihvaćeni tako da će idući tjedan početi pregovori o kolektivnom ugovoru za kabinsko osoblje, izjavio je večaras Tomislav Kiš, glavni tajnik Novog sindikata, koji surađuje sa SKOZ-om. (Hina)

>> Stjuardese Croatia Airlinesa kreću u štrajk

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene