Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor s Kaptola

'Letak o zdravstvenom odgoju dostavlja se na više mjesta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par minuta prije ponoći iz Zagrebačke nadbiskupije stiglo je priopćenje kao odgovor na navode o dijeljenju letaka o zdravstvenom odgoju u pojedinim trgovinama i kioscima.

'Vršeći svoju zadaću brige o dobru svojih vjernika, ali i o dobru svakog čovjeka, Crkva ima dužnost i pravo koristiti se sredstvima informiranja i distribucije informacija. Slijedom tog prava, sa željom da o važnim informacijama informira što veći broj vjernika, letak s informacijama o zdravstvenom odgoju distribuira se na više mjesta', stoji u priopćenju s Kaptola kojeg prenosi Večernji list.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

>> 'To nije nikakva akcija, to je samo informiranje vjernika'

U priopćenju se navodi da su spremni dostaviti spomenuti letak svima koji su zainteresirani da se prošire te informacije kao što je to već učinjeno u nekim trgovinama i kioscima.

'Crkva je uvijek otvorena za dijalog kako bi se o važnim temama za društvo, a što uvođenje zdravstvenog odgoja jest, progovorilo sa svih strana i u konačnici donijeli oni zaključci koji će donijeti najviše dobro kako pojedincu tako i društvu u cjelini', dodaje se.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene