Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porast noćenja u predsezoni

Crikvenički Jadran u prvom polugodištu ostvario 7% više prihoda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadran d.d. iz Crikvenice u prvih šest mjeseci bilježi 6% više noćenja, 7% više prihoda i poslovni porast od gotovo 8% više nego u istom razdoblju lani. Porastu prihoda doprinijela je odlična turistička posjeta u predsezoni koja je rezultirala dvoznamenkastim rastom noćenja.

Jadran d.d. iz Crikvenice, turistička tvrtka koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, u prvih šest mjeseci ove godine bilježi rast poslovnih pokazatelja.

Pročitajte i ovo Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60 Turisti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) nakon korone Turizam se budi – 20.000 gostiju odmara se u Hrvatskoj: "Rezervacije su krenule, buking je dobar, pogotovo za sedmi i osmi mjesec"

Uživajte na suncu dok ga ima! Evo što nas čeka...

U Jadranu je u prvoj polovici godine ostvareno 4472 ili 6 posto više noćenja nego u istom razdoblju lani, ostvareno je 7 posto više prihoda i 8 posto ukupno bolji poslovni rezultat nego u prvih šest mjeseci lani. Dobrim rezultatima najviše je doprinijela odlična turistička posjeta u predsezoni, s dvoznamenkastim rastom noćenja u travnju i prvoj polovici svibnja te dobrim rezultatom u lipnju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene