Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ostvario rezultate

Čović odlazi s mjesta predsjednika uprave Holdinga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neću dati podršku za novi mandat Ivi Čoviću jer nisu ostvarili poslovne rezultate koji su se od njih očekivali, kazala je zastupnica Bilić.

Predsjednik uprave Holdinga Ivo Čović u kolovozu bi mogao otići s čelne pozicije gradskog diva. Naime, kako je na konferenciji za novinare najavila zastupnica Danira Bilić (GO HDZ), neće mu dati podršku za ponovno imenovanje, a što znači da će Holding ostati bez uprave jer o imenovanju moraju jednoglasno odlučiti svi članovi skupštine Holdinga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevare putem poruka Zagrebački holding poslao upozorenje: "Ako dobijete ovakav SMS, ne otvarajte link" Slika nije dostupna Uskoro kraj natječaja Bandić o direktorima u Holdingu: Svi moraju preskočiti 208 cm

>> Bernardić: Holdingom mora upravljati struka, a ne politika

'Neću dati podršku za novi mandat Ivi Čoviću jer nisu ostvarili poslovne rezultate koji su se od njih očekivali. Imamo najlošije poslovanje ikada i to naprosto ne bi bilo odgovorno od mene', kazala je zastupnica Bilić.

Inspirirani svađom između gradonačelnika i Skupštine vezano za probleme obnove Cvjetnog trga i izgradnje fontana, odnos izvršne i zakonodavne vlasti, zastupnici GO HDZ-a nazvali su egzibicionizmom.

>> Bandić upozorava: Ako se nešto ne promijeni upitna isplata plaća!

'Prije godinu dana Skupština je bila za ove projekte, a sada kada su osjetili da građani ne podržavaju iste, ne žele to. Problem je isti kao i onaj što je bio s vrtićima. To će na kraju platiti građani', kazao je predsjednik GO HDZ -a Ante Zvonimir Golem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene