Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šahovsko nadmetanje

Čobankovićev šah: Kosor je kraljica, ja sam top

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Petar Čobanković u slobodno vrijeme igra šah. Scena Nove TV je provjerila koja šahovska figura simbolizira njega, ali i ostale političare.

Otkrili su i da svojoj djeci katkada zaboravi imena, ali prije svega s njim smo se provozali Ilokom koji nam je pokazao poput pravog turističkog vodiča. Pokazao je park, kojim je volio šetati kao mlad i kamo je vodio suprugu. U parku ju je i prvi put poljubio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sabor donio novi Zakon o poljoprivrednom zemljištu Slika nije dostupna Jednoglasno Vukovarsko-srijemski HDZ dao potporu Karamarku

Pohvalio se kako nitko iz Iloka dosad nije bio ni u jednoj Vladi, a onda je pokazao svoje šahovske sposobnosti. Istaknuo je kako uvijek pobjeđuje u tom sportu namijenjenom 'onima koji ne vole trčati'.

Pohvalio se kako se odrekao kolača. Pred prosvjednike i mase, kaže, političar uvijek treba izlaziti s istinom. Ljudi iz administracije, po njegovom su mišljenju pijuni, dok je premijerka Jadranka Kosor 'kraljica'.

>> Čobanković: Seljaci će dobiti više novca ako se potrude oko ulaganja

Ministar ima petero djece, a ponekad im i zaboravi imena. Kako je izgledao šahovski dvoboj pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene