Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zabrana neregistrirane djelatnosti

Čobanković: Susjed može pomoći u berbi samo ako je vinograd manji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjed će i dalje moći pomagati susjedu ili prijatelj prijatelju u, primjerice, berbi grožđa i ako su udaljeni više od 500 metara.

Vlada se, naime, predomislila i odlučila ipak promijeniti prijedlog zakona o zabrani neregistrirane djelatnosti. Potpredsjednik Vlade, Petar Čobanković, pojasnio je danas u Skradinu na sajmu agroturizma kako se Vlada nije predomislila nego samo dala dodatna pojašnjenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija CURE STRAVIČNI DETALJI Susjed iz pakla godinama maltretirao sustanare, a onda ih je pobio: Bio je opsjednut jednom tvrdnjom Slika nije dostupna heroj ulice "Nemojte gledati - pomozite!" Upoznajte hrabrog susjeda koji je pomogao gasiti požar u Zagrebu prije dolaska vatrogasaca

>> Vlada mijenja odredbe o 'fušu': Susjedi dalji od 500 metara ipak će moći pomagati

>> Stop radu na crno: Inspektori ulaze u stanove i garaže

'Ako je nekome vinogradarstvo zanimanje i ako ima 10, 20, 30 hektara vinograda, onda ne može biti susjedska pomoć berba vinograda, a nikad nije dovodila upitnost ako će netko tko ima pola hektara ili manje organizirati berbu svoga grožđa i da mu dođe tada prijatelji, rođaci i susjedi. I nije to bila intencija, nego je intencija bila da se spriječi rad na crno', rekao je Čobanković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene