Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne vjeruje u optužnicu

Čobanković: Nema raskola u HDZ-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik HDZ-a Petar Čobanković izjavio je kako ne postoji nikakav raskol unutar stranke te kako ne vjeruje u navode nekih medija da je navodno već gotova optužnica protiv HDZ-a.

'Nemam šta komentirati, osobno ne vjerujem u takve i sami kažete neslužbene informacije', kazao je Čobanković odgovarajući na upit novinara kako kao potpredsjednik HDZ-a komentira zadnje, još nepotvrđene, informacije da je navodno već gotova optužnica protiv HDZ-a.

Na upit što je s tvrdnjama da postoji raskol unutar stranke, odgovorio je kako raskol ne postoji i kako stranka dobro funkcionira.

'Ne postoji nikakav raskol, stranka dobro funkcionira, to mogu garantirati', kazao je Čobanković odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka s predstavnicima bivših radnika Đakovštine.  (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSUĐEN ZBOG KORUPCIJE Ništa od obnove postupka: Sud odbio Čobankovićev zahtjev Slika nije dostupna "Trebalo bi doraditi zakon" Izlaze li mnogi okrivljenici iz poznatih korupcijskih afera s preblagim kaznama?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene