Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Članovima vlade izmjeren tlak

POLITIČARI POD STRESOM Samo dvojici ministara uredan nalaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U šatoru ispred Markova trga članovi Vlade obilježili su Svjetski dan zdravlja, te su im tim povodom izmjereni tlak i šećer.

Sudeći prema brojkama koje je pokazivao tlakomjer, naši su političari pod velikim stresom. Premijeru Tihomiru Oreškoviću izmjeren je tlak 175/108, potpredsjedniku Vlade, Boži Petrovu 157/97, a ministru unutarnjih poslova Vlahi Orepiću 157/85.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Većina ministara ima problema s povišenim tlakom, a rekorder je ministar branitelja Medved kojem je izmjeren tlak 210 sa 105. Ministri Šustar i Marić imaju uredne nalaze.

Za ovako visoki krvni tlak, kazali su Orešković i Orepić, nisu zaslužni ministri Vlade, već mediji.

Reporterka Dnevnika Nove TV, Ivana Brkić Tomljenović, upitala je ministra unutarnjih poslova Vlahu Orepića tko njemu diže tlak na što joj je ministar odgovorio 'Vi mi dižete tlak!'

 

 

Nakon mjerenja tlaka i šećera u krvi ministri i predsjednik Vlade uputili su se na redovnu sjednicu na kojoj su odlučili kako će prijedlog o raspodjeli prihoda od igara na sreću odgoditi za neki drugi put, a prihvatili su i prijedlog obustave sanacije 31 zdravstvene ustanove.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene