Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Članovi Slobodne Hrvatske

"Kujundžiću, nećeš se sakriti iza Uljanika i fotografija starleta": Rajčicama i trulim jajima zasuli sjedište HDZ-a

Članovi Slobodne Hrvatske sjedište HDZ-a zasuli rajčicama (Screenshot: Facebook/Slobodna Hrvatska)
Članovi Slobodne Hrvatske sjedište HDZ-a zasuli rajčicama (Screenshot: Facebook/Slobodna Hrvatska)
Članovi stranke Slobodna Hrvatska danas su sjedište HDZ-a na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma gađali rajčicama i jajima.

"Želimo poslati poruku. Kujundžiću, nećeš se sakriti niti iza Uljanika niti golih fotografija nekih starleta. Sljedeća poruka je za premijera Plenkovića. Nema tog briselskog lutka koji može spasiti Kujundžićevu fotelju.Ovo vam je za sve one moje prijatelje koji su iselili iz Hrvatske, za generaciju koju ste uništili i za sve one moje prijatelje koji drugi tjedan idu van. Svaki Hrvat mora doći ovo ovdje napraviti kad ide van jer ovo je ustanova koja mu je zagorčala život i istjerala ga iz domovine", rekao je supredsjednik stranke Damir Kristijan Rogina.

Pročitajte i ovo Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Pregovori o sastavljanju Vlade Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti; Kolakušić podnosi ostavku, poznato tko će ga zamijeniti u Saboru Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Za svaki slučaj Je li ovaj potez HDZ-a znak da se ipak spremaju za nove izbore?

Današnju akciju članovi Slobodne Hrvatske posvetili su Barbari Kecman, 15-godišnjoj Puljanki čija majka, kako tvrde, mora moliti za terapiju za Crohnovu bolest, te Frani Lučiću, koji je preživio kornatsku tragediju koja se dogodila na današnji datum.

Podsjetimo, u znak prosvjeda zbog nedavne smrti mladića u Zaprešiću članovi Slobodne Hrvatske jajima su gađali i zgradu Ministarstvo zdravstva.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene