446066
446066
446066
446066
446066

Ćiro Blažević pred kamerama priznao zašto je napustio HDZ, na izbore ide s Bandićem

  • , 09.08.2016., 22:23
  • Autor:
  • komentara

Miroslav Ćiro Blažević objavio je kako na predstojećim parlamentarnim izborima napušta HDZ te na njih izlazi s Milanom Bandićem.

 
 
 
 
Ćiro iz HDZ-a prešao Bandiću (Video: Dnevnik Nove TV)
Ćiro iz HDZ-a prešao Bandiću (Video: Dnevnik Nove TV)

U jeku početka izborne kampanje, političke stranke predstavljaju svoje programe, a neki u posljednji trenutak biraju stranu kojoj će se prikloniti. Najuspješniji hrvatski nogometni izbornik svih vremena  Miroslav Ćiro Blažević izjavio je kako napušta HDZ te da na predstojeće izbore izlazi s Milanom Bandićem.

Za Novu TV kazao je kako je izašao iz HDZ-a zbog taštine i povrijeđenosti zbog neangažiranja u sportu pa je pozitivno odgovorio na Bandićev poziv te mu pristupio kao predstavnik u dijaspori.

"I mislim da ću uvjeriti mog prijatelja Bandića da se u datom času moramo prikloniti HDZ-u kako bi HDZ dobio izbore", rekao je Blažević za Dnevnik Nove TV.

Većina stranaka, koalicija i nezavisnih liste predaju ovaj tjedan.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se