Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Predao oružje policiji

'Ako psihijatar utvrdi da nisam normalan, a neće mu biti teško, uzet će mi oružje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je dobrovoljno predao arsenal neprijavljenog oružja iz svoje kuće, trener svih trenra, legendarni Miroslav Ćiro Blažević, otvorio je dušu i u telefonskom razgovoru pojasnio što se dogodilo i što ga sad očekuje.

Legendarni Ćiro Blažević je javno rekao kako ima pištolje te da bi se prije ubio nego mučio, no policija je reagirala brzo nakon te izjave i u njegovoj kući pronašla oružje koje im je on tada i predao.

Pročitajte i ovo Djeca zlostavljala mačku - 3 Donosi Provjereno Djeca seksualno zlostavljala mačku, uhićen maloljetnik: "Uvijek eksperimentiraju. Traže se, nisu sigurni što žele" Slika nije dostupna lančana reakcija Psihijatar iz Leskovca koji se fotografirao s oružjem podnio ostavku: "To nisu pravi pištolji"

>> VIDEO 'Mi smo najveći ratnici, ne bi bilo dobro da se netko zaje...!'

'Tako su reagirali promptno, nakon što sam ja imao nespretnost da kažem, da imam pištolje i da bih se ubio prije nego što bih se mučio. Logično su reagirali i ja sam morao vratiti sve moje oružje, jer sam neki kolekcionar. Ja ne pucam, ja nemam nikakvog afiniteta za lov ili nešto, no međutim oni su mi rekli da moram sve vratiti i sad će napraviti psihijatar jedan test, jesam li ja normalan ili nisam. Ako konstatira da nisam normalan, a to mu neće biti baš teško, onda mi neće vratiti oružje', rekao nam je u telefonskom razgovoru legendarni hrvatski trener.

Pištolj za 'najfer' trenera

Ćiro je objasnio kako se počeo baviti kolekcionarstvom te istaknuo jednu neobičnost, vezanu za to. 'Još u Švicarskoj sam se počeo s tim baviti, nakon što sam kao 'najfer' trener dobio Walther pištolj, što je vrlo čudno bilo i dozvolu za dobio za njega. Onda mi se učinilo zgodno da neku kolekciju napravim i sad sam je morao vratiti, jer sam napravio nespretnost i najmanje zamjeram policiji na njihovoj savjesnosti... Odmah su me prozvali i morao sam sve vratiti', pojasnio je Ćiro.

'Za svako svoje oružje ja sam imao dozvolu'

Iako su se pojavile informacije kako je držao oružje bez dozvole, trener svih trenera to negira. 'Za svako svoje oružje ja sam imao dozvolu i to je istina, inače bih bio u prekršaju', inzistira čuveni trener 'vatrenih'.

No, kako zakon nalaže da ga sad procijeni i psihijatar, Ćiro nema drugog izbora pa se i našalio sa svojom sudbinom.

Podvrgavanje i dovođenje u red

'Moram otići na pregled kod psihijatra i gotovo je sigurno da će me okarakterizirati kao pozitivnog', našalio je Ćiro. 'Nisam mogao drugačije. Onda bi se ja tu suprotstvaio vlasti. Ja sam jedan disciplinirani građanin Hrvatske i ja se podvrgavam onima koji su predodređeni da nas dovedu u red', zaključio je na kraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene